بازدیدکنندگان گرامی؛ لطفا قبل از ثبت نام در باشگاه مشتریان و خرید محصولات شرکت اکباتان به موارد ذکر شده حتما توجه فرمائید. مشاهده...
هشدار فعالان اقتصادی: صنایع منطقه کاشان وآران وبیدگل درآستانه بحران
سیزدهمین جلسه کمیسیون صنعت، معدن، خدمات فنی و انرژی اتاق بازرگانی کاشان با حضور اعضای کمیسیون و برخی ازفعالان اقتصادی با محوریت «چالش‌های پیش‌روی صنعت در شرایط بحران» تشکیل شد.
هشدار فعالان اقتصادی: صنایع  منطقه کاشان وآران وبیدگل درآستانه بحران
 
سیزدهمین جلسه کمیسیون صنعت، معدن، خدمات فنی و انرژی اتاق بازرگانی کاشان با حضور اعضای کمیسیون و برخی ازفعالان اقتصادی با محوریت «چالش‌های پیش‌روی صنعت در شرایط بحران» تشکیل شد.
در این نشست اعضا با زبان ساده و گاهی تلخ به بیان مشکلاتی از جمله بیمه جنگ، اختلال در زنجیره تأمین، و تهدید بیکاری پرداختند.
 
سید جواد سجادی بیدگلی ، رئیس کمیسیون صنعت اتاق کاشان، گزارش مفصلی از جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و تمهیدات استانداری در رابطه با صنعت ارائه نموده و پیشنهاداتی که توسط بخش خصوصی و دولت در زمینه بیمه در زمان جنگ، تسهیلات گمرکی ، امور بانکی و مشکلات بوجود آمده در اثر جنگ و وضعیت پرداخت و تسویه وام های بنگاه های اقتصادی اعم از سرمایه در گردش، سرمایه ثابت و اعتبار اسناد داخلی را تشریح کرد .
 
وی در ادامه گزارشی از بسته های حمایتی سازمان مالیاتی و تامین اجتماعی، گمرک، نهادهای نظارتی، قانون چک ارائه نمود.
محسن رمضان‌زاده، عضو اتاق بازرگانی کاشان، با اعلام هشدار درباره وضعیت صنعت فرش ماشینی ایران گفت: «این صنعت در ماه‌های آینده با چالش‌های متعددی از جمله کاهش نقدینگی، مشکلات صادراتی و فشارهای اقتصادی مواجه خواهد شد.» وی تأکید کرد: «تنوع بخشی به بازارهای صادراتی، بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل و تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای هدف می‌تواند راهگشای خروج از این بحران باشد.»
 
رمضان‌زاده با اشاره به خطر تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکاری گسترده کارگران، خواستار اجرای سیاست‌های مدیریتی هوشمندانه، کاهش هزینه‌های تولید و حمایت‌های دولتی و بانکی شد. وی همچنین بر ضرورت برنامه‌ریزی جامع با مشارکت دولت، بخش خصوصی و نهادهای اجتماعی برای حمایت از کارگران از طریق آموزش‌های مجدد و برنامه‌های اشتغال‌زایی تأکید کرد.
 
محمود تولایی، نایب رئیس اتاق بازرگانی کاشان، بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مسئولین HSE بنگاه‌های صنعتی تأکید کرد. وی با اشاره به چالش‌های امنیتی و بحران‌های احتمالی در شرایط کنونی، پیشنهاد داد که با آموزش و هماهنگی بیشتر، یک شبکه منسجم از متخصصان HSE تشکیل شود تا در مواقع اضطراری، صنایع منطقه بتوانند با واکنش سریع‌تر و هماهنگ‌تری عمل کنند.
 
تولایی بیان کرد:«با برگزاری این دوره‌های آموزشی، نه تنها سطح آمادگی صنایع در برابر حوادث غیرمترقبه افزایش می‌یابد، بلکه یک شبکه ارتباطی قوی بین مسئولین HSE ایجاد خواهد شد. این شبکه می‌تواند در شرایط بحرانی، مانند قطعی برق، آتش‌سوزی، یا حتی تهدیدات امنیتی، به صورت یکپارچه عمل کند و از خسارات بیشتر جلوگیری نماید.
 
مصوبات:
• تشکیل شبکه ارتباطی فوری بین صنایع و مسئولان HSE برای مدیریت بحران
• استفاده از کشتی‌های ایرانی برای کاهش ریسک حمل‌ونقل دریایی
• تولید محتوا و برگزاری دوره های آموزشی برای سیستم های اطفا حریق و مسائل امنیتی صنایع منطقه
تاریخ ثبت : 1404/04/17
    
 
  نام و نام خانوادگی : *
آدرس ایمیل یا شماره تماس : *
  دیدگاه : *