بازدیدکنندگان گرامی؛ لطفا قبل از ثبت نام در باشگاه مشتریان و خرید محصولات شرکت اکباتان به موارد ذکر شده حتما توجه فرمائید. مشاهده...
صنعت فرش ایران ظرفیت اول شدن در صادرات جهانی را دارد
محسن کاجی، فعال صنعت فرش ماشینی در حاشیه سومین نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول، با اشاره به کیفیت برگزاری نمایشگاه ICFE، این رویداد را یکی از نمونه‌های موفق زیرساختی در حوزه نمایشگاه‌های تخصصی دانست.
محسن کاجی، فعال صنعت فرش ماشینی در حاشیه سومین نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول، با اشاره به کیفیت برگزاری نمایشگاه ICFE، این رویداد را یکی از نمونه‌های موفق زیرساختی در حوزه نمایشگاه‌های تخصصی دانست و گفت: «نمایشگاه بین‌المللی ICFE استانبول از نظر زیرساخت واقعاً قابل توجه است؛ سالن‌های بزرگ، تهویه مناسب، مسیرها و راهروهای مشخص و از همه مهم‌تر، دسترسی آسان برای بازدیدکنندگان از سراسر دنیا.»
او با تأکید بر ظرفیت‌های مغفول‌مانده صنعت فرش ایران افزود: «صنعت فرش جای گسترش بسیار زیادی دارد. تولیدکنندگان ایرانی پتانسیل رشد بالایی دارند و این موضوع وقتی بیشتر به چشم می‌آید که غرفه‌های ترکیه را می‌بینیم؛ آن‌ها خیلی راحت با تمام دنیا وارد معامله می‌شوند، اما تولیدکنندگان ما برای هر معامله، واقعاً اذیت می‌شوند.»
مدیرعامل شرکت تیوان معتقد است اگر توجه جدی‌تری به این صنعت شود، فرش ایران می‌تواند جایگاه بالاتری در بازارهای جهانی به دست آورد: «اگر به صنعت فرش توجه به‌سزایی شود، این حوزه می‌تواند رشد چشمگیری داشته باشد و حتی در صادرات حرف اول را در دنیا بزند.»
کاجی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای حضور در نمایشگاه ICFE را به‌روز شدن فعالان صنعت عنوان کرد و گفت: «برای من، بازدید از این نمایشگاه هر سال یک دستاورد مهم دارد؛ از دیدن به‌روزترین غرفه‌سازی‌ها گرفته تا جدیدترین نقشه‌های فرش و تکنولوژی‌های صنعتی وابسته به این حوزه. این‌ها کمک می‌کند مجموعه ما بتواند خدمتگزار بهتری برای صنعت فرش باشد.»
او در پایان تأکید کرد که نمایشگاه فرش استانبول تنها یک محل عرضه محصول نیست، بلکه فرصتی برای یادگیری، مقایسه و برنامه‌ریزی آینده صنعت فرش ایران در بازارهای جهانی است.

 
تاریخ ثبت : 1404/12/11
    
 
  نام و نام خانوادگی : *
آدرس ایمیل یا شماره تماس : *
  دیدگاه : *